Fazolové lusky s rajčaty (4 porce)

23. února 2008 v 13:00 | Marcela |  zeleninová jídla

Fazolové lusky s rajčaty (4 porce)

500 g fazolových lusků
3 lžíce oleje
20 g cibule
150 g loupaných rajčat
1 lžíce petrželky
sůl, pepř
Očištěné fazolové lusky uvaříme v osolené vodě, zcedíme a necháme okapat. Na oleji zpěníme drobně nakrájenou cibuli, přidáme rajčata, vařené fazolky, sekanou petrželku, sůl, pepř a dusíme až pokrm zhoustne.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Augustdiups | E-mail | Web | 16. února 2017 v 4:49 | Reagovat

drug tests for employment  <a href=http://rivotril.page4.me/>rivotril kaufen</a>  how do i order viagra online

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama

   e-mail: marcipoppy@email.cz
-
-