Kedlubnové zelí (4-6 porcí)

13. února 2008 v 19:38 | Marcela |  zeleninová jídla

Kedlubnové zelí (4-6 porcí)

750 g kedluben
2 cibule
50ml oleje
ocet, sůl, kmín, cukr
Kedlubny oloupeme a nastrouháme na hrubém struhadle. Nadrobno nakrájenou cibuli podusíme na oleji, přidáme kedlubny, sůl, kmín, podlijeme vodou a dusíme doměkka. Hotové kedlubny dochutíme octem a cukrem.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 d | 13. června 2008 v 17:52 | Reagovat

lool

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama

   e-mail: marcipoppy@email.cz
-
-