Scampi po rybářsku (4 porce)

13. února 2008 v 19:28 | Marcela |  ryby

Scampi po rybářsku (4 porce)

800 g scampi
250 g rajčat
20 g cibule
3 lžíce olivového oleje
3 stroužky česneku
40 g strouhanky
0,2 l bílého vína
polévkové koření
1 lžíce sekané petrželky
sůl
Cibuli nasekáme nadrobno a osmahneme na oleji, přidáme utřený česnek a petrželovou nať. Poté přidáme oloupaná a nakrájená rajčata na kostičky, strouhanku, polévkové koření a dusíme. Podléváme 0,5 l vody a dobře povaříme. Scampi narovnáme do kastrolu a zalijeme touto omáčkou. Přikryjeme pokličkou a vaříme asi 30 minut. Během vaření podléváme bílým vínem, nakonec osolíme, opepříme, okyselíme citrónovou šťávou a ozdobíme sekanou petrželkou.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama

   e-mail: marcipoppy@email.cz
-
-