Janovské rizoto (2-4 porce)

21. května 2008 v 19:21 | Marcela |  rychlovky

Janovské rizoto (2-4 porce)

100 g másla
30 g mrkve
30 g cibule
celerová nať
250 g libového hovězího masa
0,1 l bílého vína
trochu oregána
1 lžíce petrželky
polévkové koření
sůl, pepř
300 g předvařené rýže
100 g strouhaného sýra
Zahřejeme polovinu másla, přidáme krájenou zeleninu a krátce opečeme, přidáme nakrájené maso a ještě chvilku opékáme. Pak vše zalijeme vínem, přidáme oregáno, petrželku, sůl, pepř, polévkové koření, zalijeme 0,75 l vody a dusíme asi 30 minut. Potom přidáme předvařenou rýži, zbytek másla, zamícháme a dusíme asi 10 minut. Rizoto podáváme posypané strouhaným sýrem.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Marst.s.r.o | E-mail | Web | 16. května 2010 v 12:46 | Reagovat

Dobrý den, navštivte náš blog, kteý se věnuje propagaci firmy Marst.s.r.o
děkujeme a přejeme hezký den.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama

   e-mail: marcipoppy@email.cz
-
-