Kuře po římsku (4-6 porcí)

21. května 2008 v 18:46 | Marcela |  kuřecí maso

Kuře po římsku (4-6 porcí)

1 kuře
2 lžíce oleje
100 g slaniny
2 stroužky česneku
sůl, mletý pepř
majoránka
1 lžíce polévkového koření
0,1 l bílého vína
1 krabička rajčatového pyré
Očištěné kuře naporcujeme, osolíme a opepříme. Na rozehřátém tuku opečeme nakrájenou slaninu, vložíme kousky kuřete a opečeme dozlatova. Přidáme lisovaný česnek, majoránku, polévkové koření, bílé víno a dusíme, dokud se víno neodpaří. Potom přidáme rajčatové pyré a dusíme na mírném ohni doměkka. Podle potřeby podléváme vodou.
 

1 člověk ohodnotil tento článek.

Komentáře

1 petka | Web | 21. května 2008 v 18:47 | Reagovat

Ahoj prosim podivej se na muj blog a zanech komentar dekuju PS promin za reklamu :)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama

   e-mail: marcipoppy@email.cz
-
-