Treska po ďábelsku (4 porce)

21. května 2008 v 19:05 | Marcela |  ryby

Treska po ďábelsku (4 porce)

800 g tresky
2 zelené papriky
1 lžíce petrželky
troch oregána
1 lžíce kremžské hořčice
sůl, mletý pepř
2 lžíce oleje
50 g másla
2 lžíce strouhanky
citrón
Papriky a petrželku drobně nasekáme, přidáme oregáno, hořčici, sůl, pepř a spojíme dvěma lžícemi oleje a lžící rozpuštěného másla. Očištěné porce ryby potřeme směsí, vložíme je do pekáčku, posypeme strouhanou houskou, pokapeme zbylým máslem a pečeme v horké troubě 30 minut. Porce ryby upravíme na talíře a obložíme citrónem.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama

   e-mail: marcipoppy@email.cz
-
-