Treska po Livornsku (4 porce)

21. května 2008 v 19:04 | Marcela |  ryby

Treska po Livornsku (4 porce)

800 g tresky
3 lžíce oleje
2 stroužky česneku
1 stonek celeru
750 g rajčat
sůl, mletý pepř
10 g másla
Tresku omyjeme, osušíme a rozkrájíme na porce. Na oleji osmahneme rozkrájený česnek, celer, oloupaná krájená rajčata, sůl, pepř a dusíme 20 minut. Do pekáče vymazaného máslem vložíme porce ryby, přelijeme omáčkou a dusíme ve vyhřáté troubě 20 minut.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama

   e-mail: marcipoppy@email.cz
-
-