Treska s rajčaty (4 porce)

21. května 2008 v 19:04 | Marcela |  ryby

Treska s rajčaty (4 porce)

800 g tresky
7 lžic oleje
40 g cibule
1 stroužek česneku
1 lžíce petrželky
1 plechovka krájených rajčat
sůl, mletý pepř, citrón
Porce ryby omyjeme, osušíme, osolíme, po obou stranách upečeme na oleji a vyndáme na talíř. Na zbylém oleji zpěníme drobně nakrájenou cibuli, česnek, petrželku, rajčata, sůl, pepř a necháme z poloviny vydusit. Potom do omáčky vložíme rybu a necháme ještě 10 minut dusit. Hotový pokrm zakapeme citrónem.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama

   e-mail: marcipoppy@email.cz
-
-