Žampiónový krém

21. května 2008 v 19:12 | Marcela |  polévky

Žampiónový krém

60 g hladké mouky
60 g másla
0,7 l mléka
300g žampiónů
sůl, mletý bílý pepř
1 lžíce polévkového koření
pažitka
Z másla a mouky připravíme světlou jíšku, kterou za stálého míchání, aby se nám netvořily hrudky, ředíme mlékem. Ochutíme kořením, přidáme 2/3 na másle podušených plátků žampiónů a vaříme 15 minut. Pak rozmixujeme ponorným mixérem, přidáme zbytek žampiónů a vaříme ještě 5 minut. Zdobíme drobně krájenou pažitkou.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama

   e-mail: marcipoppy@email.cz
-
-