Hovězí kousky na houbách

20. ledna 2011 v 12:24 | Marcela |  masitá jídla
300 gzadního hovězího
100 gmásla
100 gčerstvých hub
3 snítky petrželové natě
1 cibule
½ lžičky soli
½ lžičky pepře
0,1 lsmetany

Hovězí maso nakrájené na menší kousky osolíme a opepříme. Cibuli a houby očistíme a nadrobno nakrájíme. Na kastrolu rozehřejeme máslo a mírně na něm osmahneme cibulku, přidáme maso, promícháme a ze všech stran opečeme. Potom přidáme houby a snítky petrželové natě, zalijeme vodou a dusíme za občasného podlití a promíchání doměkka. Nakonec zahustíme smetanou a krátce povaříme.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama

   e-mail: marcipoppy@email.cz
-
-